Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kisszékely élménye otthonodban!

Kisszékely élménye otthonodban!

Kisszékelyben mindig valami különleges dolog vár... Ezúttal a csodálatos környezet mellett egy igazi különlegességgel is vár ez a mesés kis falu: az elmúlt hosszú időszak során egy igazi ritkasággal készültünk, és örömmel jelenthetjük, hogy

Megnyitottuk helyi termék boltunkat!

Sok dolog köt össze minket, Kisszékely kedvelőit: ezek közül egyik az ízek szeretete. Évekkel ezelőtt elkezdtünk dolgozni egy olyan projekten, amiben ezt a szenvedélyünket is megmutathatjuk, amellett, hogy többféle értéket is teremtünk, és támogatjuk a mesés Kisszékelyt. Így született meg a Hangyatücsök ötlete, mely nevét Lázár Ervin meséje ihlette. Sok-sok munka, mélypont, nevetés, és különleges élmény után örömmel jelenthetjük: Megnyitottunk!

Helyi termékeink személyesen is megvásárolhatóak Kisszékely szívében, a Szabadság utca 366-ban, közvetlenül a Hangyaboly kocsma mellett. Szeretnéd Kisszékely finomságait otthonodba, de nem tudsz jönni mostanában? Semmi baj! Webáruházunkban bármikor megrendelheted otthonodba egészséges és ízletes termékeinket. Így az ország bármely részén is vagy, Kisszékely veled lesz!

Termékeink készítésénél a három legfőbb szempont: az egészség és a hagyományok megőrzése, illetve az értékek továbbadása. Ezért termékeink tartósítószermentesen, hagyományos receptek alapján, kézzel készülnek. A helyi értékek megtartása mellett a munkahelyek teremtése szintén fontos szempontunk, ezért termékeink gyártását és forga lmazását is kisszékelyiek végzik. A kézműves termékek és a hagyományos elkészítési technikák együttesen páratlan ízélményt tartogatnak, ami emlékeztet a nagymama készítette finomságokra. A titkos recept, melyet mi is alkalmazunk: szívvel-lélekkel készítjük termékeinket!


Tarts velünk és merülj el a helyi termékek varázslatos világában, ahol az egyedi ízek, illatok és minőség együtt hozza el otthonodba Kisszékely élményét!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek menü Híreink