Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Megnyitottunk!

Megnyitottunk!

Kisszékelyben mindig valami különleges dolog vár... Ezúttal a csodálatos környezet mellett egy igazi különlegességgel is készültünk az elmúlt hosszú időszak során: Megnyitottuk helyi termék boltunkat!

 

Sok dolog köt össze minket, Kisszékely kedvelőit: ezek közül egyik az ízek szeretete. Évekkel ezelőtt elkezdtünk dolgozni egy olyan projekten, amiben ezt a szenvedélyünket is megmutathatjuk, amellett, hogy többféle értéket is teremtünk, és támogatjuk ezt a kis falut. Így született meg a Hangyatücsök ötlete, melyet Lázár Ervin meséje ihletett. Sok-sok munka, mélypont, nevetés, és különleges élmény után örömmel jelenthetjük: Megnyitottunk!

 

Helyi termékeink személyesen is megvásárolhatóak Kisszékely szívében, a Szabadság utca 366-ban, közvetlenül a Hangyaboly kocsma mellett. Szeretnéd Kisszékely finomságait otthonodba, de nem tudsz jönni mostanában? Semmi baj! Webáruházunkban bármikor megrendelheted otthonodba egészséges és ízletes termékeinket. Így az ország bármely részén is vagy, Kisszékely veled lesz!

 

Tarts velünk és merülj el a helyi termékek varázslatos világában, ahol az egyedi ízek, illatok és minőség együtt alkotják a tökéletes vásárlási élményt!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek menü Híreink