Illés Timi Kutyaiskolája és Kutyapanziója

Csoportos kutyaiskola

Az alap engedelmességi feladatok elsajátítása mellett a kutyák szocializálódnak is és stabil tudást kapnak, zavaró ingerekkel teli környezetben is működni fognak.

 A kutyusok mellett pedig a gazdikat is tanítom, hogy bármilyen élethelyzetben tudják kezelni a kutyájukat, tudjanak megfelelően reagálni vagy akár új dolgokat tanítani neki.

 

Privát képzés

Előnye, hogy itt kizárólag egy kutya-gazdi páros vesz részt rajta és így minden figyelmem csak rájuk összpontosul. Ezeken a foglalkozásokon célirányosan segítek a problémák megoldásán.

A problémától függően vagy a kutyaiskolában találkozunk vagy otthon a gazdinál.

A következő gondokra tudok megoldást nyújtani: húzás pórázon, szökés, tárgyak rongálása a lakásban vagy az udvaron, emberekre felugrálás, szobatisztasági problémák, szeparációs szorongás, félelem más kutyáktól vagy emberektől

 

Kutyapanzió

24 órás felügyeletet biztosítok a kedvenceknek csendes, nyugodt, vidéki környezetben.

A kutyákat zárt, biztonságos, otthonos kennelekben szállásolom el, de napközben lehetőségük van egymással játszani.

Kis létszámban panzióztatok, egyszerre maximum 6 kutya felügyeletét tudom vállalni, így tudok velük minőségi időt tölteni és elég figyelmet biztosítani mindegyik kutya számára.

 

Kutyanapközi

Azoknak a gazdiknak, akik egész nap dolgoznak vagy más elfoglaltság miatt nem tudnak elegendő időt tölteni a kutyájukkal és emiatt nem tudják megfelelően lefárasztani, a kutyanapközi remek választás. 

Reggel 8 órától 17 óráig fogadom a kutyákat, az egész napot aktívan töltjük, szocializálódnak, játszhatnak a társaikkal, új dolgokat tanulunk, sétálunk a környező erdei sétányokon. 

Bővebb információt, tájékoztatást az árakról és időpontot adni telefonos egyeztetés alapján tudok.

 

Elérhetőségek:

Telefon: +36209589229
Facebook: Illés Timi Kutyaiskolája és Kutyapanziója
Instagram: @illes_timi_kutyaiskolaja
Cím: 7082 Kisszékely, Petőfi S. u. 140.

X