VARGA PRÉSHÁZ

Kóstolja meg a többgenerációs családi pince legfinomabb borait! A Varga Présház Kisszékelyen, hazánk egyik legszebb fekvésű területén, a Templomhegyen található.

A tradicionális, mára ritkának számító “kétsípos” kialakítású pincészetben valódi kézműves borok készülnek – az eljárás során megőrzik a hagyományokat, csupán a szükséges modern technológiákat veszik igénybe a különleges ízjegyekkel bíró borok megteremtése során.

A közel kéthektáros szőlőültetvényen a művelés hagyományos módon, családi és baráti körben zajlik, a metszéstől egészen a szüretig.

A Varga Présház 2020-ban megkapta a hivatalos borászati üzem akkreditációját – így mára ebben az üzemben készül az egyetlen kisszékelyi, forgalmazható bor, a legjobb minőségű kisszékelyi szőlőből.

A Varga Présház mindemellett nemcsak üzemként szolgál, de hangulatos kialakításával kiváló helyszínt szolgáltat borkóstolókhoz, ráérős baráti beszélgetésekhez. A présház tulajdonosai szívesen látnak mindenkit, akik finom borokra – és hozzájuk illő borkorcsolya-falatokra –, valamint egy jóízű beszélgetésre vágynak.

A kínálatban találunk 3, 4, valamint 5 borból álló borkóstoló csomagokat is, finom falatokkal.

Ha szeretne még többet megtudni a Varga Présházról, illetve kipróbálná a kitűnő kisszékelyi kézműves borokat, Varga Sándorné Angelikánál tud érdeklődni, az alábbi telefonszámon:
+36 30 461 5294

X